Indsatsområder, strategier og implementering

Diplommodul

Vil du specialisere dig indenfor sundhedsfremme og forebyggelse, at afdække målgrupper og problemfelter og at udvikle og planlægge indsatser?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Indsatsområder, strategier og implementering

På modulet arbejder du bl.a. med sundhedsfremme og forebyggelsesmålsætninger og programmer strategier, teorier og metoder for sundhedsfremme og forebyggelse organisatoriske rammer og tværfaglighed metoder til identifikation af indsatsområder aktuelle analyse- og planlægningsmodeller. Du udvikler dine evner til at indgå i samarbejde med patienter, borgere og relevante aktører på området.

Målgruppe for Indsatsområder, strategier og implementering

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren. Det anbefales, at du har kompetencer svarende til valgmodulet Sundhedsindsatser og begreber i praksis.

Struktur på Indsatsområder, strategier og implementering

Indsatsområder, strategier og implementering er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb