Internationale vurderingsprincipper

Diplommodul

Lær om værdiansættelsesstandarder og internationale vurderingsprincipper, så du, på baggrund af din viden og dine vurderinger, bedst muligt kan rådgive dine kunder.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv skarp på de internationale vurderingsprincipper!

Fagligt indhold 

Du får viden om internationale vurderingsprincipper udarbejdet af IVSC, RICS og TEGoVA, og du bliver i stand til at anvende principperne i forbindelse med dine vurderinger samt rådgive dine kunder i overensstemmelse med internationale vurderingsprincipper.

I undervisningen lærer du om hvordan værdiansættelsesstandarder giver kunderne tillid til, at en værdiansættelse er foretage i overensstemmelse med de højeste faglige standarder.

Udbytte

Efter modulet kan du udarbejde vurderingsrapporter og markedsmæssige vurderinger af erhvervsejendomme i overensstemmelse med internationale vurderingsprincipper, hvori du medtænker faglige, etiske og interessemæssige problemstillinger.

Internationale vurderingsprincipper giver dig kompetencer til:

  • at indkredse, udvælge og forklare grundlaget for værdiansættelse af erhvervslokaler- og ejendomme
  • at forbedre aftalevilkår for klienter i forbindelse med vurdering af erhvervslokaler- og ejendomme.

Niveau

Modulet giver dig, der arbejder med vurdering af erhvervslokaler- og ejendomme, den nødvendige viden og forståelse for anvendelse af værdiansættelse standarder udviklet af anerkendte standardsættere.

Modulet hører under Diplomuddannelse i Vurdering og ejendomsinvestering og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Diplommodulet er for dig, som har relevant erhvervserfaring men ønsker at forbedre dine kompetencer indenfor vurdering.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb