Konfliktforståelse - en kulturkompetence

Diplommodul

Bliv skarp til at analysere, håndtere og opløse konflikter, og vær med til at sikre godt tværfagligt samarbejde på din arbejdsplads.

 

Tilmeld

Lær at håndtere konflikter i en tværfaglig situation!

Fagligt indhold

På modulet vil du arbejde med at skabe og opretholde samarbejder mellem folk med meget forskellige professionelle baggrunde.

Konfliktforståelse – en kulturkompetence indeholder bl.a.:

  • teori om konflikters årsager og dynamik
  • konflikter i forhold til menneske- og samfundssyn i en globaliseret verden
  • kommunikations- og samarbejdsformer.

Udbytte

Efter endt modul kan du være med til at løse de konflikter, der kan opstå, når forskellige professioner mødes og skal samarbejde.

Du opnår kompetencer til:

  • at påtage dig ansvaret for arbejdet og håndteringen af konflikter på din arbejdsplads
  • at hjælpe til at skabe et godt miljø for konflikthåndtering
  • at kunne analysere og løse konflikter i professionelle sammenhænge ved hjælp af anerkendende kommunikation og viden om konfliktmønstre. 

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Konfliktforståelse – en kulturkompetence er et valgfrit modul inden for uddannelsens faglige område.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder inden for det pædagogiske område og gerne vil varetage konfliktløsning og mægling i professionelle sammenhænge.

Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb