Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Diplommodul

Bliv en nøglespiller i planlægningen og realiseringen af organisationens kompetenceudvikling.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Modulet Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2 sætter fokus på processerne og den interpersonelle kommunikation som ligger til grund for læring og kompetenceudvikling i organisationen. Med udgangspunkt i erfaringer fra din egen organisation lærer du at lede lærings- og kompetenceudviklingsforløb, så det har ønsket effekt for organisationens opgaveløsning. På modulet arbejder du bl.a. med Ledelses- og organisationsteoretiske perspektiver på læring og kompetenceudvikling Læringsprocesser i samspillet mellem ledelse og medarbejdere Sammenhængen mellem læringsmetoder og teorier og organisationens vision, værdier og strategier Design, facilitering og realisering af læreprocesser blandt medarbejdere i overensstemmelse med organisationens mål og kerneopgave.

Målgruppe for Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.

Struktur på Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2

Læring og kompetenceudvikling - Ledelse og medarbejdere 2 er et obligatorisk modul på Diplomuddannelse i ledelse. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse. Se studie- og eksamensvejledningModulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb