Ledelse og globalisering

Diplommodul

Vil du lære at analysere interkulturelle relationer i et globalt perspektiv og få kompetencer til at lede og kommunikere i forskellige kulturelle kontekster?
Så er Ledelse og globalisering noget for dig!

Tilmeld modul

Sæt fokus på de ledelsesmæssige udfordringer i en globaliseret verden.

Fagligt indhold

Med teorier og metoder, der anvendes på det globale plan inden for det ledelsesmæssige rum, bliver du i stand til at reflektere over dine antagelser og deres betydning for kommunikation, samarbejde og opgaveløsning i et tværkulturelt felt.

Du får viden om:

  • den globaliserede organisation
  • ledelsesmæssige udfordringer i en global verden
  • interkulturel analyse og kommunikation.

Udbytte

Efter Ledelse og globalisering er du bedre i stand til at skabe løsninger og kommunikere på tværs af kulturelle forskelle, samt agere hensigtsmæssigt og refleksivt i et tværkulturelt felt.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse og globalisering er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, som har ledererfaring og interesserer dig for interkulturel kommunikation og ledelse i en global kontekst.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb