Ledelse og jura

Diplommodul

Er du fortrolig med juraens betydning for ledelse i organisationer?
På modulet går du i dybden med juridiske temaer og deres betydning for styring af organisationer, og får nye redskaber til dit arbejde.

Tilmeld modul

Inddrag jura i din ledelse

Fagligt indhold 

Du lærer at inkorporere juridisk tænkning i dit daglige arbejde og håndtere problemstillinger i krydsfeltet mellem jura, etik og ledelse, samt at forstå og inddrage de juridiske rammers betydning for ledelse.

Du får viden om:

  • markedsføringsloven og forvaltningsloven
  • jura i forbindelse med selvledelse, magt, læring, intimteknologier
  • ledelsesret som ledelsesværktøj.

Udbytte

Efter Ledelse og jura er du bedre til at identificere, analysere og reflektere over praktiske ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger ud fra et juridisk perspektiv.

På den baggrund står du stærkt, når du skal vælge relevante løsninger og begrunde valget heraf samt formidle dette til andre.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse og jura er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, som har ledererfaring og interesserer dig for juridiske problematikker og muligheder inden for ledelse.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb