Organisation og processer - Ledelse og organisation 1

Diplommodul

Bliv klædt på til arbejdet med at lede, vurdere og kommunikere forandringer i organisationer.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Læringsmål for Organisation og processer - Ledelse og Organisation 1

Modulet Organisation og processer - Ledelse og Organisation 1 giver dig indblik i interne og eksterne organisationsrelationer og deres betydning i forandrings- og udviklingssammenhæng. Du lærer at analysere din organisation, vurdere og lede organisatoriske forandringer, kommunikere ledelsesmæssige beslutninger ud og skabe motivation og deltagelse. På modulet arbejder vi bl.a. med Teorier om organisationers interne og eksterne forhold Organisationsteoriers betydning for en organisations selvforståelse og handlingsgrundlag Ledelse af organisationsforandring og udvikling i en kompleks omverden Samarbejde og formidling af organisatoriske beslutninger.

Målgruppe for Organisation og processer - Ledelse og Organisation 1

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.

Struktur på Organisation og processer - Ledelse og Organisation 1

Organisation og processer - Ledelse og Organisation 1 er et obligatorisk modul på Diplomuddannelse i ledelse. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse. Se studie- og eksamensvejledning.

Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle
Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb