Pædagogisk udviklingsarbejde

Diplommodul

Med pædagogisk udviklingsarbejde som en målrettet og systematisk proces kan du være med til at udvikle og forandre praksisformer i arbejdet med pædagogiske opgaver. Du kan lære det nødvendige videnskabelige grundlag her!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på udvikling i uddannelse, undervisning og pædagogisk arbejde!

Fagligt indhold 

Gennem relevante og brugbare værktøjer, som udfordrer dine tilgroede arbejdsgange, lærer du at arbejde på nye måder med en aktiv, kritisk og konstruktiv tilgang for øje.

Du får indsigt i forskellige faser og handlemuligheder i pædagogisk udviklingsarbejde, så du kan udvikle, planlægge og gennemføre arbejdet, hvor du dokumentere og formidler dine resultater.

Du lærer om:

  • analytiske og kritiske tilgange til pædagogisk forskning og udvikling
  • dataindsamling, dokumentation, evaluering og formidling
  • analyse og vurdering af behov for ændringer i pædagogisk arbejde
  • pædagogisk udviklingsarbejde som en målrettet og systematisk proces.

Udbytte

Du bliver i stand til at gennemføre empiriske undersøgelser og udviklingsarbejder, som er knyttet til din egen praksis, samt at indgå i samarbejdet i alle faser af et pædagogisk udviklingsarbejde.

Efter Pædagogisk udviklingsarbejde kan du:

  • identificere, analysere og vurdere dynamikken i samspillet mellem de enkelte aktører og de forskellige elementer i konkrete pædagogiske udviklingsarbejder
  • anvende analytiske og kritiske tilgange til pædagogisk forskning og udviklingsarbejde
  • undersøge og dokumentere praksis med henblik på at kunne analysere og diskutere mål og interesser i det pædagogiske udviklingsarbejde.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Pædagogisk udviklingsarbejde er et valgfrit modul inden for uddannelsens faglige område.

Målgruppe

Modulet er for dig, som ønsker at udvikle dine evner til at indgå i pædagogiske udviklingsprojekter.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb