Palliativ indsats - med fokus på mellemmenneskelige aspekter

Diplommodul

Arbejder du inden for den palliative indsats? Styrk din forståelse for samspil og kommunikation mellem familiens medlemmer og de kulturelle, sociale og samfundsmæssige forståelser af død og lindring.

 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om dødens betydning i samfundet og hverdagslivet!

Fagligt indhold 

På modulet lærer du om den tværfaglige indsats betydning for samspil og kommunikation mellem familiens medlemmer som pårørende, både børn, unge og ældre, og du lærer at håndtere beslutninger omhandlende kliniske problemstillinger i samarbejde med den uhelbredeligt syge og dennes pårørende.

Du får viden om:

  • kulturelle og religiøse forståelser af død og lindring
    patientologi
  • samtaler om liv og død, herunder eksistentiel, spirituel og religiøs lidelse og lindring
  • samarbejde og formidling tværfagligt og tværsektorielt
  • familien - pårørende herunder børn, unge og ældre.

Udbytte

Efter Palliativ indsats kan du træffe og fagligt begrunde beslutninger med fokus på de mellemmenneskelige aspekter i pleje og behandling af uhelbredeligt syge og døende mennesker.

Du kan håndtere beslutninger omhandlende kliniske problemstillinger i samarbejde med den uhelbredeligt syge og dennes pårørende samt dokumentere, formulere og formidle problemstillinger som relaterer sig til tværfaglig palliativ indsats – især med fokus på de mellemmenneskelige aspekter.

Niveau

Modulet hører under den Sundhedsfaglige diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Palliativ indsats - med fokus på mellemmenneskelige aspekter er et retningsspecifikt modul under retningen Sundhedsfaglig diplomuddannelse i professionspraksis.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren.

Tilmelding

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har et udbudssamarbejde med UCSyd og derfor vil tilmeldingerne blive overført til UC Syd idet administrationen foregår derfra.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Janni Guldbrandsen, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning inden for den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb