Rehabilitering til borgere med langvarige smerter

Diplommodul

Vil du styrke din forståelse for udredning og håndtering af borgeren? Så er modulet Rehabilitering til borgere med langvarige smerter noget for dig.

Tilmeld

Styrk din kommunikation med konkrete redskaber

Fagligt indhold

Med Rehabilitering til borgere med langvarige smerter får du forskningsbaseret og praksisnær viden om rehabiliteringsindsatser til borgere med langvarige smerter, samt konkrete redskaber til at hjælpe dig i dit arbejde med smertepatentier.

Du får et teoretisk og videnskabeligt grundlag til dit arbejde med rehabiliteringsindsatser, hvor du får indblik i den nyeste viden om:

  • forståelse af komplekse smerteproblematikker
  • kontekstens og kommunikationens betydning for borgernes oplevelse af smerte.

Udbytte

Du bliver trænet i at vurdere, planlægge, gennemføre og evaluere et rehabiliteringsforløb gennem redskaber og metoder med fokus på mental sundhed hos borgere med langvarige smerter.

Niveau

Modulet hører under den Sundhedsfaglige Diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Rehabilitering til borgere med langvarige smerter er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er til dig, der arbejder i beskæftigelsesområdet eller som sundhedsprofessionel, og som i dit daglige arbejde møder borgere med langvarige smerter.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb