Salg, salgsledelse og kundeforståelse

Diplommodul

Vil du lære om salgets strategiske placering og dets sammenhænge i organisationen? Styrk din viden om salgsledelse, herunder salgskultur, målstyring, relationssalg og projektsalg, så du kan arbejde med problemstillinger i relation til salg.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på strategisk, taktisk og operationelt salg!

Fagligt indhold 

Du lærer om professionens og fagområdets praksis og anvendt teori samt får metoder du kan bruge i relation til nationalt og internationalt salg og salgsledelse.

Værdikædeanalyse, forhandlingsteknik og kpi-målstyring er blot nogle af salgsprocessens forskellige fagbegreber og discipliner som du bliver introduceret til og lærer at bruge dit arbejde.

Du får viden om:

  • salgsledelse, salgskultur og internationalt salg
  • målstyring og sammenhænge relateret til overordnet strategi
  • Customer Journey Mapping.

Udbytte

Du lærer at håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer i arbejdssammenhænge, hvor du leder processen for udarbejdelse af salgsstrategi og den efterfølgende implementering.

Efter Salg, salgsledelse og kundeforståelse kan du:

  • anvende metoder og redskaber og mestre de færdigheder, der er vigtige i forhold til planlægning og gennemførelse af salg – i relation til virksomhedens behov og målgruppe
  • formidle praksisnære og faglige problemstillinger i relation til salg og salgsledelse
  • indgå selvstændigt i et fagligt og tværfagligt samarbejde og påtage sig et ansvar inden for rammerne af en professionel etik i relation til strategisk salgsudvikling og gennemførelse.

Niveau

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Salg, salgsledelse og kundeforståelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som vil have nye redskaber til dit arbejde med salg og salgsledelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb