Styring og strategi - Ledelse og organisation 2

Diplommodul

Lær at skelne mellem forståelser og begreber om strategisk styring, analysere udfordringer og udvikle kompetencer til at tage strategiske beslutninger.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Styring og strategi - Ledelse og Organisation 2

Modulet klæder dig på til arbejdet med strategisk ledelse. Du lærer at skelne mellem forskellige forståelser og begreber om strategisk styring, analysere og forholde dig til styringsmæssige udfordringer og vurdere konsekvenserne af strategiske beslutninger for en organisation. På modulet arbejder vi bl.a. med Vurdering af teorier, begreber og teorier om strategisk styring Håndtering og formidling af strategisk ledelse i organisationen Planlægning af styringsmæssige og strategiske tiltag under hensyntagen til organisationens forskellige aktører Ledelsespraksis i forhold til styringsmæssige og strategiske tiltag.

Målgruppe for Styring og strategi - Ledelse og Organisation 2

Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.

Struktur på Styring og strategi - Ledelse og Organisation 2

Styring og strategi - Ledelse og Organisation 2 er et obligatorisk modul på Diplomuddannelse i ledelse. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb