Sundhedsindsatser på arbejdspladsen

Diplommodul

Interesserer du dig for sundhed og trivsel i organisationer, og vil du være med til at sikre og udvikle et godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Sundhedsindsatser på arbejdspladsen

Modulet giver dig kompetencer til at indgå i tværfagligt samarbejde om at sikre et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Du får viden om problemområder relateret til arbejdsmiljø og redskaber til at analysere, implementere og evaluere sundhedsfremmende og forebyggende indsatser. På modulet arbejder du med arbejdspladsens og arbejdets betydning for sundhed, trivsel og sygdom problemområder såsom ergonomi, sikkerhed og stress metoder til observation og analyse formidling og implementering af indsatser.

Målgruppe for Sundhedsindsatser på arbejdspladsen

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren.

Struktur på Sundhedsindsatser på arbejdspladsen

Sundhedsindsatser på arbejdspladsen er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb