Sundhedssektoren som lærested

Diplommodul

Bliv en nøglespiller i arbejdet med de samfundsmæssige, politiske og organisatoriske rammers betydning for patienter, borgere og sundhedsprofessionelle.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Kompetencemål for Sundhedssektoren som lærested

På modulet arbejder du bl.a. med sundhedssektoren som lærested i et globaliseret, moderne samfund. samfundsmæssige, politiske, lovgivningsmæssige, organisatoriske og økonomiske rammer og vilkår for en dynamisk sundhedssektor når fokus er læring og uddannelse sundhedsstrategier og -programmer på internationalt, nationalt og lokalt niveau. Du lærer, hvordan du udvikler pædagogiske tiltag i forhold til enkeltpersoners og gruppers kvalificering i et specifikt sundhedsfagligt indsatsområde.

Målgruppe for Sundhedssektoren som lærested

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren.

Struktur på Sundhedssektoren som lærested

Sundhedssektoren som lærested er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsformidling og klinisk uddannelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb