Supervision i systemisk/narrativ praksis

Diplommodul

Ved du, hvordan livserfaringer har betydning i terapeutiske- og relationelle samtaler? På Supervision i systemisk/narrativ praksis udvikler du metoder til at arbejde med dig selv og bliver mere bevidst om din rolle som terapeut i en systemisk-narrativ praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Reflektér over din egen rolle som terapeut!

Fagligt indhold

Du lærer at sætte på, hvordan professionelle og personlige erfaringer kommer til udtryk i det terapeutiske arbejde med den enkelte klient, par eller familie.

Du får viden om:

  • metoder i terapeutiske samtaler, der bygger på systemisk-, narrativ eller dialogbaseret teori
  • forforståelser og metoder inden for en systemisk-narrativ praksis
  • personlig, professionel udvikling og supervisionens betydning for den faglig – etiske samtalepraksis.

Udbytte

Efter Supervision i systemisk/narrativ praksis kan du vurdere, begrunde og vælge mellem de forskellige metoder og derved håndtere kompleksiteten i din egen rolle og position og metoder i forhold til den terapeutiske praksis.

Du bliver i stand til at identificere en proces med fokus på fag-professionel udvikling gennem, hvor du kan indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde med familier, par eller individuelle forløb inden for rammen af professionel etik.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Familieterapi og relationel praksis og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Supervision i systemisk/narrativ praksis er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig som er lærer, socialrådgiver, sundhedspersonale eller andet, og som ønsker at ønsker at blive bevidst om din egen rolle i det det terapeutiske arbejde.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jacob Cilius Lektor og studieleder
Susanne Fallesen Studiesekretær
Trine Lippert, studievejleder og lektor Arbejder bl.a. med ungdomspædagogik

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb