Synsnedsættelse eller blindhed - udredning

Diplommodul

Interesserer du dig for synspædagogik? Blev kompetent til at udrede de pædagogiske behov for personer med synsnedsættelse eller blindhed.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få indblik i problematikkerne ved svagsyn!

Fagligt indhold

Modulet giver dig indsigt i forskellige begreber, teorier og metoder om udredning af synsnedsættelse eller blindhed.

Du lærer om:

  • sammenhængen mellem synsfunktion og kontekstuelle faktorer
  • øjets anatomi, synsfunktion, synsnedsættelse og kompensationsmuligheder
  • metoder og test, der anvendes i arbejdet med udredning af synsnedsættelse eller blindhed.

Udbytte

Efter endt modul har du kompetencerne til at tage ansvaret for et tværprofessionelt samarbejde om personer med synsnedsættelse eller blindhed. Du har den nødvendige viden til at inddrage relevante metoder i arbejdet.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Synsnedsættelse eller blindhed - udredning er et retningsspecifikt modul under uddannelsesretningen Synspædagogik og syns(re)habilitering.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb