Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe

Diplommodul

Har du behov for nye teori og nye værktøjer til dit praktiske arbejde med en udvalgt målgruppe? Specialisér dig inden for en speciel terapeutisk metode og målgruppe med viden om målgruppens organisatoriske og samfundsmæssige muligheder og begrænsninger.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om de terapeutiske, organisatoriske og samfundsmæssige betingelser!

Fagligt indhold 

Du lærer at sætte fokus på målgruppens terapeutiske, organisatoriske og samfundsmæssige muligheder og begrænsninger gennem analyse og refleksion over teorier og metoder.

Du får viden om:

  • udvalgte familieterapeutiske teorier og metoder samt deres anvendelsesområde i relation til en specifik målgruppe
  • historiske, samfundsmæssige, juridiske, og organisatoriske rammer i forhold til udvalgte metoder
  • relevant udvikling og forskning.

Udbytte

Efter modulet har du en større forståelse for familieterapeutiske teorier, som styrker dit arbejde med at håndtere og formidle udvalgte familieterapeutisk metode i familieterapeutiske/relationelle kontekster.

Du kan anvende udvalgt metode i relation til familieteraterapeutisk praksis og derved mestre de færdigheder, der knytter sig til udvalgte tilgang til praksis.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Familieterapi og relationel praksis og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig som er lærer, socialrådgiver, sundhedspersonale eller andet, og som ønsker at ønsker at gå i dybden med en specifik metode og målgruppe.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jacob Cilius Lektor og studieleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb