Udvalgte metoder i socialt arbejde i relation til en udvalgt målgruppe

Diplommodul

Udvalgte metoder i socialt arbejde arbejder du helhedsorienteret og med et tværfagligt perspektiv – du styrker derved din viden om forskellige metoder i arbejdet med den udvalgte målgruppe.

Tilmeld modul

Sæt fokus på en udvalgt målgruppe!

Fagligt indhold 

Du lærer om udvalgte metoder og deres anvendelsesområde i relation til en udvalgt målgruppe, hvor gennem integration af praksiserfaring og en udviklingsbaseret tilgang opnår kompetencer i forskellige metoder i socialt arbejde med den udvalgte målgruppe.

Du får viden om:

  • metodebegreber i socialt arbejde
  • historiske, samfundsmæssige, juridiske, og organisatoriske rammer i forhold til udvalgte metoder
  • teoretisk og praktisk arbejde med udvalgte metoder
  • forskning, dokumentation og evaluering

Udbytte

Efter Udvalgte metoder kan du analysere og reflektere over faglige teorier om udvalgte metoder samt anvende metoderne i relation til din egen socialfaglige praksis.

Niveau

Modulet hører under den Socialfaglige diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Udvalgte metoder i socialt arbejde i relation til en udvalgt målgruppe er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde på området for handicap og/eller socialpsykiatri med målgruppen børn og unge og familier eller voksne.

Du kan fx være socialrådgiver, lærer, pædagog, ergoterapeut eller sygeplejerske.

Susanne Fallesen Studiesekretær
Trine Lippert, lektor Arbejder bl.a. med ungdomspædagogik og studievejledning

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb