Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation

Diplommodul

Vil du have helt styr på certificeringer i den grønne omstilling? Du kan nu med diplommodulet ’Virksomheden og certificeringer’ få overblikket over de forskellige mærkninger og certificeringer inden for bæredygtighed.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

På dette modul får du overblikket over de forskellige mærkninger og certificeringer inden for bæredygtighed med omdrejningspunkt i miljø, klima, sociale forhold og menneskerettigheder. Du lærer at analysere dit markeds efterspørgsel af bæredygtighed. Desuden opnår du kompetencer til at udarbejde og fremlægge beslutningsgrundlag i relation til en virksomheds valg af miljømærker, samt i at kunne dokumentere, hvordan en given virksomhed håndterer sine miljøforhold på en forsvarlig måde og lever op til gældende lovgivning i både Danmark og EU.

Du lærer om:

  • Mærkningsordninger og certificeringer
  • Kvalitetsstandarder
  • Lovgivning vedrørende kvalitetsmærkning
  • Miljøledelse og –rapportering.

Udbytte

Når du er færdig med ’Virksomheden og certificeringer’, kan du:

  • Skabe et solidt beslutningsgrundlag for valg af standarder, mærkninger og certificeringer i en given virksomhed og give konkrete anbefalinger vedrørende relevante certificeringer
  • Analysere markedets efterspørgsel af bæredygtighed i relation certifikater og mærkninger
  • Formidle virksomhedens politik for certificering, rapportering og dokumentation i relation til virksomhederne, brugere og samarbejdspartnere.

Niveau

Modulet ’Virksomheden og certificeringer’ er et diplommodul. Du kan tage ’ Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation’ som et enkeltstående kursus eller som en del af en hel Diplomuddannelse.

Eksamen

Faget afsluttes med en eksamen, og du får en karakter efter 7-trins skalaen. 'Bæredygtig forretningsudvikling' vægter 5 ECTS-point.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Camilla Andersen Projektmedarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb