Virksomhedens Sociale Ansvarlighed

Diplommodul

Vil du lære mere om at lave en værdiskabende forretningsudvikling med fokus på CSR-strategien?

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

Det er blevet svære og svære at tiltrække og holde på den attraktive arbejdskraft. Forbrugerne er ligeledes blevet mere påvirkelige og skifter hurtigere retning, hvis virksomheden de handler med ikke opfører sig ”ordentligt”. På faget ’Virksomhedens Sociale Ansvarlighed’ lærer du om det at være en social ansvarlig virksomhed. Du lærer at udvælge og implementere den CSR-strategi og de politikker, der kan være med til at fastholde medarbejdere og kunder.

Du lærer også om:

  • Arbejdsmarkedskonventioner
  • Arbejdsret og arbejdsmarkedspolitik
  • Menneskerettigheder
  • Antikorruption

Faget gør dig i stand til at indbygge den sociale dimension i hele din virksomheds værdikæde, og dermed give dig forståelsen for, hvordan du laver en værdiskabende forretningsudvikling med fokus på CSR-strategien.

Udbytte

Når du er færdig med modulet ’Virksomhedens sociale ansvarlighed’, kan du:

  • Vurdere virksomhedens potentiale for social ansvarlighed og vælge, hvilket niveau den skal være på.
  • Både selvstændigt og i et tværfagligt samarbejde vurdere og give konkrete anbefalinger om kompleksiteten og dilemmaerne i virksomhedens sociale ansvarlighed.

Niveau

Dette modul er et diplommodul. Du kan tage ’Bæredygtig Forretningsudvikling’ som et enkeltstående kursus eller som en del af en hel Diplomuddannelse.

Målgruppe

Modulet 'Virksomhedens Sociale Ansvar' er særlig velegnet til dig, der gerne vil opbygge din virksomheds CSR-strategi. Du kan være produktudvikler, forretningsudvikler, leder/chef og produktions-/indkøbsansvarlig, eller til dig der gerne vil være den bæredygtige agent i din virksomhed.

Eksamen

Faget afsluttes med en eksamen, og du får en karakter efter 7-trins skalaen. 'Bæredygtig forretningsudvikling' vægter 5 ECTS-point.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Camilla Andersen Projektmedarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb