Boost din billedkunst 10 - jubilæumsudgave

Kursus

Få konkrete idéer til små og store billedkunstprojekter. Denne gang er der på kurset et særligt fokus på idéer og forløb, der inddrager kunstens og mediekulturens billedformer.

Se datoer

Gode konkrete idéer til små og store billedkunstprojekter

Fagligt indhold

På denne jubilæumsudgave af Boost din billedkunst, vil Line Frøslev komme med 10 spritnye billedkunstidéer, der alle tager udgangspunkt i lettilgængelige materialer, som findes i de fleste billedkunstlokaler eller i genbrugscontaineren. Hun vil give eksempler på tematiske forløb, der tager afsæt i kunstens og mediekulturens billedformer, og alle idéer lægger sig op ad Fælles Mål for billedkunst.

Dagen starter med et inspirerende oplæg, fyldt med konkrete idéer til små og store billedkunstprojekter med skolebørn i alle aldre. Derefter får kursisterne god tid til selv at prøve nogle af idéerne af i praksis. HUSK forklæde!

Stikord til indholdet er:

  • Proces og produkt
  • Rumligt og plant
  • Ude og inde
  • Noget hurtigt… og noget, der tager tid

Kurset forudsætter ikke deltagelse i de foregående Boost-kurser, og hvert kursus præsenterer nye idéer.

Underviser er Line Frøslev, som er billedkunstner, kunstformidler og forfatter til bøgerne Boost din billedkunst (Gyldendal 2020) og Lines Billedskole (Gyldendal 2022).

Se mere om Line Frøslev på www.linefroeslev.dk

Udbytte

Målet med kurset er, at deltagerne får ny inspiration til billedkunstundervisningen på alle klassetrin, herunder konkrete idéer til hvordan kunstens og mediekulturens billedformer former kan inddrages i tematiske forløb.

Målgruppen

Alle der underviser i eller formidler billedkunst

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning. 

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Se datoer

Forløb