Dataforståelse

Kursus

Er du også i tvivl om, hvordan du arbejder med DATAFORSTÅELSE og ETIK med dine elever, så se her!

Vil du blive klogere på, hvordan du underviser dine elever i forståelse af data og brug af data på sociale medier og apps? Så deltag i gratis online workshop mandag den 22. marts 2021 kl. 13 - 16 med konsulenter fra UCL og Pernille Tranberg.

Tilmeld

Er du også i tvivl om, hvordan du arbejder med DATAFORSTÅELSE og ETIK med dine elever, så se her!

Fagligt indhold

LB Forsikring har sammen med Center for Undervisningsmidler og dataetisk ekspert Pernille Tranberg udviklet et inspirationsforløb målrettet lærere og pædagoger i 5.-10. klasse, som ønsker at få viden om dataforståelse og dateetik, ideer til undervisningen og konkrete værktøjer til digitalt selvforsvar. 

Senest dagen før modtager du nærmere information og link til kurset.

Udbytte

På workshoppen behandles følgende emner: 

  • samfunds- og forretningsmodeller
  • privat vs. offentlig
  • digitale fodspor
  • datasikkerhed
  • dataetik og -rettigheder

Der er desuden udarbejdet en lærermanual og en række øvelser, som vil kunne anvendes sammen med elever efterfølgende.

Målgruppen

Kurset er for dig der gerne vil arbejde med dataforståelse og etik med dine elever, primært lærere og pædagoger tilknyttet 5.-10. klasse. Er du leder eller underviser på andre årgange er du også meget velkommen.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb