Design af lysende lanterner og andre skulpturer i pil og papir

Kursus

Design, fantasi og idéudvikling. Skab lysende lanterner, fantasifulde huse, skulpturer og … PIL & PAPIR appellerer til leg med formerne og alverdens design.

Tilmeld kursus

Faglig indhold

Skulpturer i PIL & PAPIR har uanede designmuligheder og appellerer til leg med formerne.

Pilevidjer og madpapir kan formes og sammensættes til smukke lanterner, fantasifulde huse, skulpturer og meget andet. Med lys i skulpturerne eller ophængt i et vindue, vil lyset gennem de mange lag papir, give en ekstra stemningsfuld oplevelse. At disse enkle materialer også er billige, er en dejlig sidegevinst.

Du skal på kurset designe din egen lanterne/skulptur og derigennem lære teknikker og materialet at kende. Arbejdet med lanterner kan tilrettelægges til både de store og de mindre elever. Du får konkrete undervisningsforløb med dig hjem, herunder tips til, hvordan du kan differentiere din undervisning i arbejdet med PIL & PAPIR.

Udbytte

Deltagerne får inspiration og praktiske anvisninger til, hvordan de derhjemme på skolen kan arbejde med pil og papir i undervisningen.

Medbring en grensaks.

Underviser er billedkunstner Charlotte Rydborg. Se mere på charlotterydborg.dk/

Målgruppen

Undervisere i billedkunst og håndværk & design på 4. – 9. klassetrin

Er du ikke i målgruppen?
Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning

Marie Elmegaard Pedersen Konsulent, dansk mellemtrin og Pædagogisk Læringscenter
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

Forløb