Dysleksi i grundskolens fremmedsprogsundervisning.

Kursus

Ordblindhed ved elever forsvinder ikke, når fremmedsprog træder ind i klasseværelset. Bliv klogere på baggrundsviden og konkrete tiltag til undervisning i fremmedsprog.

Tilmeld

Dysleksi i fremmedsprogsundervisning.

Fagligt indhold

Ordblindhed rammer alle fag i grundskolen – fra danskfaget over idræt til fremmedsprogsundervisningen. Kom med på kursus og få indblik i det aktuelle vidensniveau på fremmedsprogstilegnelse, særlige udfordringer med arbejdshukommelsen og konkrete forslag til tilrettelæggelse af undervisningen i fremmedsprogene engelsk og tysk.

Udbytte

Efter endt kursus har du kendskab til konkrete didaktiske tiltag og understøttende principper for formidling af fremmedsprog til elever med ordblindhed.

Målgruppen

Lærer og vejledere i fremmedsprog på grundskoler og efterskoler.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Lars Clausen Konsulent og projektleder
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb