Foldebøger i tysk- og engelskundervisningen

Kursus

Vi udforsker foldebogens univers, går på jagt efter nye ord og chunks, er nysgerrige på sproget, arbejder med små skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker.

Se datoer

Kom med til en dag med det tyske sprog, foldebøger på alle klassetrin, jagten på nye ord og chunks

Fagligt indhold

Foldebøger er et glimrende værktøj for eleverne, når de skal anvende og visualisere det lærte i et fysisk produkt. Der findes ikke et rigtigt eller forkert resultat, så der er rigeligt med mulighed for at differentiere. Sammen udforsker vi foldebogens anvendelse på alle klassetrin og du får masser af inspiration, når vi går på jagt efter nye ord og chunks, bliver nysgerrige på sproget, arbejder med de første skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker. Du bliver samtidig klogere på, hvordan du kan implementere foldebøger i fremmedsprogsundervisningen, hvor fordybelsen tit begrænses af tidens omfang.

Målgruppen

Lærere, der underviser elever i tysk- og engelsk 1.-9. klasse


Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning.

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Marianne Vincent Ancker Konsulent, Engelsk
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Charlotte Rasmussen Kursussekretær

Se datoer

Forløb