Arbejd med det tyske sprog og lær at lave foldebøger

Kursus

Vi udforsker foldebogens univers, går på jagt efter nye ord og chunks, er nysgerrige på sproget, arbejder med små skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker. 

Tilmeld

Fagligt indhold

Foldebøger er et glimrende værktøj for eleverne, når de skal anvende og visualisere det lærte i et fysisk produkt. Der findes ikke et rigtigt eller forkert resultat, så der er rigeligt med mulighed for at differentiere. Sammen udforsker vi foldebogens anvendelse på alle klassetrin og du får masser af inspiration, når vi går på jagt efter nye ord og chunks, bliver nysgerrige på sproget, arbejder med de første skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker. Du bliver samtidig klogere på, hvordan du kan implementere foldebøger i fremmedsprogsundervisningen, hvor fordybelsen tit begrænses af tidens omfang. 

Målgruppen

Målgruppen er tysklærere på alle klassetrin

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. fuld forplejning.

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Charlotte Rasmussen Kursussekretær
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Tilmeld

Forløb