Frilæsningen er fri

Kursus

Hvad kan børn og unge lide at læse? Hvilke bøger er et must i bl.a. PLC? Hvordan kan du formidle frilæsning til børn og unge?

Se datoer

Frilæsning og formidling med Hanne fra BOGTUBE

Fagligt indhold

Kom på kursus med Hanne Panduro fra Youtubekanalen Bogtube og bliv inspireret til bøger, formidlingsaktiviteter og indkøbsstrategier, der kan øge  børn og unges lyst til læsning i skole og fritid.

 Kurset indeholder:

  • Masser af bogforslag til børn og unge
  • Inspiration og værktøjer til at formidle frilæsningsbøger i børnehøjde
  • Nye indkøbsstrategier, der også engagerer børn og unge på skolen

Udbytte

Advarsel: Efter dette kursus vil du bruge hele biblioteksbudgettet på nye bøger. Du vil komme til at tale om bøger NON STOP med elever (og alle andre, der gider lytte) og måske vil du endda komme til at oprette en bogbloggerprofil…

Målgruppen

Alle der vil vide mere om frilæsning og formidling af gode bøger til elever i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Den primære målgruppe er ressourcepersoner i PLC, men dansklærere, danskvejledere og læsevejledere er også velkomne.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Marie Elmegaard Pedersen Konsulent, dansk mellemtrin og Pædagogisk Læringscenter
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Se datoer

Forløb