Hack din undervisning! Designtænkning - konkret og overkommeligt

Kursus

Sæt eleverne i førersædet! Få masser af inspiration, konkrete øvelser og best practice direkte til din undervisning. Designtænkning er relevant i alle fag og opøver stærke og brede læringskompetencer.

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

Innovative, kreative eller gode idéer er ikke bare noget der lige pludselig opstår. Men heldigvis er det noget der kan opøves og fremmes gennem forskellige sjove og spændende metoder og øvelser.

På dette kursus arbejder vi med eksempler på og øvelser i, hvordan designtænkning kan indlejres i dine egne undervisningsforløb - der hvor det giver mening. Du bliver introduceret for en bred vifte af værktøjer og ressourcer, som du kan bruge direkte i egen praksis.

Elementer af designtænkning kan planlægges som korte sekvenser i helt almindelige undervisningsforløb eller som længere processer i projekt- og problembaserede forløb. Målet er, at eleverne opøver stærke fremtidsrettede kompetencer og ejerskab til egen læring.

Målgruppe

Alle undervisere.

Formål

Formålet er at blive inspireret til hvordan du kan bruge designtænkning til at skabe motiverende undervisning og styrke elevernes medejerskab.

Anvendelse

Praktisk anvendeligt.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Ture Reimer-Mattesen Konsulent, IT og teknologi
Tilmeld kursus

Forløb