Hjælp, jeg skal have historie!

Kursus

Er du ny historielærer og trænger til inspiration, så deltag på kursusdagen og få indblik i fagets mål, muligheder og masser af inspiration til undervisningen.

Se datoer

Få inspiration til din historieundervisning.

Fagligt indhold

På dagen sætter vi fokus på kompetenceområderne og fagformålet for historie. Vi arbejder med, hvordan vi kan skabe spændende og undersøgende undervisning som engagerer eleverne.

Forskellige læremidler og aktiviteter præsenteres, og der sættes fokus på, hvordan vi kan tænke dem ind i undervisningen.

Ud over oplæg vil der blive tid til diskussion, udveksling af udfordringer og tid til at tænke ideerne ind i egen praksis. 

Udbytte

På kurset får du inspiration til din historieundervisning, der kan bruges med det samme. Der blive tid til at arbejde med egen undervisning og dele ideer og erfaringer med de andre deltagere.

Målgruppen

Lærere, der underviser i historie.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Astrid Danielsen Konsulent, Kulturfag
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Se datoer

Forløb