HR-medarbejderen (Uddannelsesforløb)

Kursus

Til dig, som arbejder med HR eller ønsker at gøre det.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Med dette uddannelsesforløb får du muligheden for at deltage i et forløb, der er skræddersyet og rettet mod netop din arbejdsfunktion.
Som personaleadministrativ eller HR-medarbejder har du en nøglefunktion i den organisation, du arbejder i. Du arbejder for at sikre, at din virksomhed hele tiden har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer.
På uddannelsesforløbet vil du arbejde med teori og praksis med udgangspunkt i din hverdag for at få endnu bedre redskaber til at varetage din virksomheds personalemæssige behov.

Opbygning

Uddannelsesforløbet er opbygget af tre HR-moduler samt et studietekniksmodul.
Uddannelsesforløbet er præget af en meget praktisk tilgang, hvor du hele tiden arbejder med din egen praksis og opgaver fra din hverdag.

Forløbets fagmoduler er listet nedenfor:

Adgang til online studietekniksmodul gennem hele forløbet

Forløbet vil kunne gennemføres på deltid over 1,5 år. Hvert HR-modul afsluttes med en eksamen.

Udbytte

I dette uddannelsesforløb får du nye redskaber og metoder til planlægning og udførelse af dit arbejde med personaleadministration og HR.
Vi sikrer det bedst mulige udbytte for dig og din organisation ved at sætte de nyeste teorier i spil over for din praksis og hverdag.


Lokation

Uddannelsesforløbet og undervisningen bliver afholdt hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade 1, 5000 Odense C.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb