Inspiration til din årsplan og undervisning i tysk

Kursus

Afsæt en eftermiddag sammen med dine sproglærer kollegaer, og få på en eftermiddag med mulighed for inspiration, videndeling og tid til planlægning.

Brug tiden på kurset til at planlægge din egen undervisning med afsæt i fælles oplæg om bl.a. nye læremidler, film og tv udsendelser til tysk undervisningen på mellemtrinnet og i udskoling.

Se datoer

Fagligt indhold

Eftermiddagen indeholder korte oplæg om de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler til tysk.

Du og dine sproglærer kollegaer har her en mulighed for at bruge en eftermiddag sammen med fagkonsulenterne for tysk. I får præsenteret nye lærermidler og sidste nyt om fagene og prøverne.

Der vil være korte oplæg fra fagkonsulenten, men også tid til på egen hånd at se nærmere på materialerne. Der vil være mulighed for sparring og videndeling på tværs af deltagerne, konsulenten samt at finde læremidler i materialesamlingen.

Udbytte

På denne kursusdag får tysklærerne dels inspiration, videndeling og ikke mindst mulighed for at arbejde med årsplanerne for det kommende skoleår.

Målgruppen

Kurset er for dig der underviser i tysk i grundskolen.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

 

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Charlotte Rasmussen Kursussekretær

Se datoer

Forløb