Inspiration til valgfaget håndværk og design - 1. del

Kursus

Virtuelle oplæg vedrørende dels årsplan, designproces og feedback og dels vedrørende prøven, prøveoplæg og udvikling af elevernes procesbeskrivelser

Tilmeld

Virtuelle oplæg vedrørende valgfaget håndværk & design

Fagligt indhold

I det foregående skoleår er der indhøstet nogle erfaringer med valgfaget i håndværk og design og nye valgfagshold skal startes op: Hvordan får du som lærer planlagt en god årsplan ud fra fagformålet og læseplanen med klare referencer til prøvebekendtgørelsen? Hvordan forbedrer du dine læringsforløb i forhold til sidste år?

Del 1: Den første kursusomgang kommer omkring årsplan, designproces og feedback i håndværk og design. Du får ideer til, hvordan du i dette fag kan give feedback undervejs i elevernes processer med udvælgelse af ideer, materialevalg, produktrealisering og evaluering, så elevernes fokusområder hjælpes frem og refleksioner skærpes. Du får nogle eksemplariske forløb og konkrete guidelines, som du kan tage med hjem og bruge.

 

Du kan enten vælge at deltage i del 1 eller del 2 - eller deltage i dem begge.

Kurserne kommer til at være en vekselvirkning mellem oplæg og idéudveksling mellem deltagerne i relation til de berørte temaer.

Senest dagen før modtager du nærmere information og link til kurset.

Udbytte

Målet med kurset er, at deltagerne får værktøjer til at undervise i valgfaget håndværk og design med obligatorisk prøve i 8. klasse.

Målgruppen

Undervisere, der underviser eller skal undervise i håndværk og design.

Er du ikke i målgruppen?
Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb