Jeg har fået musik i indskoling - men er ikke musiklærer

Kursus

Formålet med dette kursus er at give dig ideer og konkrete forslag at varetage sang og musikaktiviteter i indskolingen, selv om du ikke er uddannet musiklærer.

Tilmeld kursus

Skab et kreativt rum med musikaktiviteter, rytmik, dans og bevægelse

Fagligt indhold

Selv om du ikke kan spille et instrument eller føler dig kompetent til at arbejde med rytmik, dans og bevægelse, kan du godt få musikundervisning sat i spil alligevel. Der er mange undervisningsmidler, som hjælper dig på vej. Sammen bruger vi dagen på at give dig ideer og konkrete forslag til musikaktiviteter i indskolingen.

Samtidig vil underviseren hjælpe dig med at forbinde disse aktiviteter bedst muligt med de fagmål, der er er for musikundervisningen i indskolingen. Det er vigtigt, at du føler dig mest mulig sikker i din undervisning, så du ved, hvad du gør og hvorfor - og så du ved, hvad du af gode grunde må fravælge.

Hvis du har mulighed for det, må du gerne medbringe en computer (med Chrome-browser) og et headset.

Udbytte

Formålet med dette kursus er dels at give deltagerne ideer og konkrete forslag til musikaktiviteter i indskolingen og dels at få skabt et overblik over, hvordan man på bedste vis opfylder fagmålene i musik

Målgruppen

Alle der er interesseret i musik

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning

 

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

Forløb