Klar til prøven i madkundskab

Kursus

Skal du afholde prøve i madkundskab som valgfag? Få styr på detaljerne i forhold til afholdelse af prøven med dette online kursus.

Se datoer

Få styr på detaljerne i forhold til afholdelse af prøven

Fagligt indhold

Kurset foregår online og består af to dele: en informationsdel og en spørgetime. Du vil blive opdateret indenfor betingelserne for prøven i madkundskab som valgfag med udgangspunkt i prøvebekendtgørelsen og seneste prøvevejledning. Du vil herefter få mulighed for at stille spørgsmål i relation til prøveafholdelse. Der vil også være mulighed for at danne netværk med andre madkundskabslærere, der skal føre til prøve.

Senest dagen før modtager du nærmere information og link til kurset.

Udbytte

Du bliver opdateret med hensyn til betingelserne for prøven i madkundskab som valgfag med udgangspunkt i prøvebekendtgørelsen og seneste prøvevejledning.

Målgruppen

Uddannede madkundskabs- og hjemkundskabslærere samt undervisere på erhvervsskoler, der skal føre til prøve i madkundskab som valgfag.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Karina Lund Kursussekretær
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Se datoer

Forløb