Kom godt i gang - en inspirationsbombe til din musikundervisning

Kursus

Musik er det fedeste fag i skolen!! Få idéer til at skabe en levende musikundervisning, der aktiverer alle eleverne på én gang.

Se datoer

Få idéer til at skabe en levende musikundervisning

Fagligt indhold

Musik er det fedeste fag i skolen!! Få idéer til at skabe en levende musikundervisning, der aktiverer ALLE eleverne på én gang.

Vi skal arbejde med rytmiske sange, jazz, folk, samba og hiphop i arrangementer, der kombinerer sang, sammenspil, kor og bevægelse. Du vil få bud på en musikundervisning, der udfordrer og motiverer børnene. Alle arrangementerne er lige til at gå hjem og bruge. Der vil være god inspiration både til indskoling og mellemtrin.

Underviser Bjarne List Nissen har været musikalsk skabende på alle planer gennem sine sangbøger og korhæfter, og du vil derfor blive klædt godt på både teoretisk og praktisk. Alle kursister får en bog med hjem fuld af helt nye værker fra Bjarne List Nissen.

Udbytte

Målet er, musiklærere får inspiration og ideer til, hvordan der kan arbejdes med rytmiske sange, jazz, folk, samba og hiphop i arrangementer, der kombinerer sang, sammenspil, kor og bevægelse.

Målgruppen

Alle som er musikinteresseret.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Se datoer

Forløb