Kom godt i gang med Fable joint robotter

Kursus

Er du aldrig helt kommet i gang med skolens Fable kasser? Eller kunne du bare godt tænke dig at prøve at arbejde med robotter! Så er det nu du får muligheden for at bruge en dag på for alvor at sætte kreativitet og teknologi i spil!

Tilmeld

Med Fable robotter forvandler du klasseværelset til en teknologisk legeplads.

Fagligt indhold

Kurset tager udgangspunkt Fable joint robotkasserne der rummer et kæmpe eksperimenterende, innovativt og motiverende potentiale. Igennem forskellige øvelser både bygger og programmerer du robotten og afprøver de forskellige muligheder robotten giver, gennem både opskrifter og udfordringer.

Du skal medbring egen computer og du må meget gerne medbringe skolens egen Fable joint kasse. Det er dog ikke et krav.

Udbytte

Efter kurset har du styr på, hvordan du kan bygge og programmere med Fable. Du har overblik hvor du kan finde aktiviteter, der er velegnede til dine elever og hvordan du kan tænke ud over de vejledninger der findes, så der kan eksperimenteres med mere åbne læringsscenarier.

Målgruppen

Undervisere, der har Fable joint på deres skole, eller kunne tænke sig at lære om robotten.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe/the med kage.

Ole Andersen Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Karina Lund Kursussekretær
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Tilmeld

Forløb