Kom godt i gang med GeoGebra

Kursus

Lær at bruge de grundlæggende funktioner i GeoGebra og at inddrage programmet, så eleverne tænker mere – ikke mindre.

Tilmeld

Kom godt i gang med GeoGebra.

Fagligt indhold

På kurset lærer du de grundlæggende funktioner i GeoGebra til arbejdet med stofområdet ”Geometri og måling”, og du vil samtidig se en masse praksiseksempler på, hvordan du kan bruge programmet i matematikundervisningen på en måde, der giver eleverne nye måde at lære matematikken på.

Kurset er for alle alderstrin i grundskolen, så nogle af aktiviteterne vil man skulle tone op og ned til egen elevgruppe. Kurset beskriver en måde at tænke it-integration på, samtidig med at det giver dig en pallette af værktøjer til direkte brug i undervisningen. Det giver dig mulighed for selv efterfølgende at tænke GeoGebra ind i forskellige relevante sammenhænge.

På kurset skal du medbringe en computer, du er fortrolig med, kan installere programmer på og kan gemme filer/billeder fra nettet på.

Udbytte

Efter kurset er du i stand til

  • at benytte de grundlæggende geometriske konstruktions- og flytteværktøjer i GeoGebra.
  • at tænke GeoGebra ind i matematikundervisningen med henblik på at få eleverne til at være mere aktive og se nye sammenhænge i matematikken.

Målgruppen

Matematiklærere i hele grundskolen

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Bo Teglskov Kristensen Konsulent, IT og teknologi og matematik
Karina Lund Kursussekretær
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Tilmeld

Forløb