Kom godt i gang med Lego Mindstorm EV3

Kursus

Er du aldrig helt kommet i gang med skolens Lego Mindstorm EV3 kasser?
Så er det nu du får muligheden for at bruge en dag på for alvor at sætte kreativitet og teknologi i spil!

Tilmeld kursus

Med Mindstorm EV3 forvandler du klasseværelset til et fremtidslaboratorium

Fagligt indhold

Kurset tager udgangspunkt i Lego Mindstorm Ev3 robotkasserne der rummer et kæmpe eksperimenterende, innovativt og motiverende potentiale. Igennem forskellige øvelser både bygger og programmerer du forskellige robotter og afprøver de forskellige sensorer gennem både opskrifter og udfordringer.

Dagen afsluttes med en robotdyst, hvor deltagernes robotter konkurrerer mod hinanden. Du skal medbringe egen computer og du må meget gerne medbringe skolens egen Lego Mindstorm EV3 kasse. Det er dog ikke et krav.

Udbytte

Efter kurset har du styr på, hvordan du kan bygge og programmere med Lego Mindstorm EV3. Du har overblik over hvor du kan finde aktiviteter, der er velegnede til dine elever og hvordan du kan tænke ud over de vejledninger der findes, så der kan eksperimenteres med mere åbne læringsscenarier.

Målgruppen

Undervisere, der har Lego Mindstorm EV3 på egen skole.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

Forløb