Kom i mål med din akkrediteringsansøgning til Erasmus + mobiliteter

Kursus

Med det nye Erasmus + program kan skoler ansøge akkreditering til kompetenceudviklingsforløb og/eller udvekslinger. CFU giver inspiration og vejledning til din skoles akkrediteringsansøgning.

Tilmeld

Skal din skole søge akkreditering til Erasmus+? Få overblik, inspiration og vejledning

Fagligt indhold

På kurset gennemgår vi EUs akkrediteringsansøgningsskema punkt for punkt og CFU vil give bud på konkrete ideer til skolens ansøgning. Alle deltagere får mulighed for at komme i dybden med egen ansøgning. Der vil være mulighed for at få feedback på den foreløbige ansøgning fra instruktørerne og der vil blive afsat tid til dialog, videndeling og konkret skrivearbejde.

Udbytte

Med EUs nye Erasmus + program er det nu muligt for grundskoler at ansøge akkreditering til mobiliteter, hvor lærere og ledere kan deltage i kompetenceudviklingsforløb, og elever kan lave udvekslinger.
Kom godt fra start med inspiration og vejledning til at udarbejde skolens akkrediteringsansøgning. Sammen vil vi gennemgå og drøfte indhold for din skoles ansøgning og give dig mulighed for at arbejde i dybden med egen ansøgning.

Målgruppe

Lærere, internationale koordinatorer og skoleledere.

Er du ikke i målgruppen?
Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Signe Schmidt Rye Afdelingsleder i CFU
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb