Kultur eller Religion? - en kreativ tilgang

Kursus

Et spændende og kreativt kursus, hvor man får masser af inspiration til at undervise om kultur og religion – ligheder og forskelle.

Tilmeld

Inspiration til kreativt arbejde med kultur og religion i undervisningen.

Faglig indhold

I Folkeskolens formålsparagraf står der, at skolen skal gøre eleverne fortrolige med dansk kultur, men hvad betyder det? På dette kursus vil Anne Rosenskjold give sit bud på, hvad dette indebærer, og hvordan man som underviser kan formidle det videre til eleverne, så alle føler sig inkluderet?

Udbytte

Med dette kursus får du et konkret forslag til, hvordan du kan arbejde med kultur og religion, så eleverne forstår, hvordan man skelner mellem de to begreber, men også hvordan de griber ind i hinanden. Du vil have to - tre kreative produkter og et undervisningsforløb med hjem i tasken, så du er klar til at undervise i emnet med det samme.

Målgruppen

Workshoppen er målrettet mellemtrinnet, men kan også fungere som inspiration til det kreative produkt i udskolingen.  

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe m/brød.

Astrid Danielsen Konsulent, Kulturfag
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb