Kulturelt og socialt iværksætteri

Kursus

Socialt og kulturelt iværksætteri er en direkte vej for eleverne til at skabe meningsfulde, autentiske og konkrete handlinger - her og nu.
I dette projektforløb sættes der fokus på, hvad kulturelt og socialt iværksætteri er, hvordan vi skaber plads til det i vores årsplaner og den udvikling eleverne oplever, når de får høj grad af medindflydelse og mulighed for at skabe værdi for sig selv, gennem projekter der reelt er brug for.

Se datoer

Fagligt indhold

Projektforløbet sætter fokus på kulturelt og socialt iværksætteri. Som deltager vil du blive klædt på med viden, få konkrete tips og tricks til, hvordan du skaber både forløbene og pladsen i din årsplan, samt erfaringsudveksler med andre.
Vi skal udvikle, afvikle og evaluere på konkrete forløb vi selv sætter i gang. Både hvad det giver eleverne og os lærere.
Vi skal i fællesskab dykke ned i emnet, blive klogere og samskabe en masse spændende undervisningsforløb, der kan bruges direkte i skolen.

Udbytte

● Viden om kulturelt og socialt iværksætteri
● Udvikling af konkrete undervisningsforløb
● Erfaringsudveksle og udbygge dit netværk

Kursusforløb:
Torsdag den 11. aug 2022 kl 9-15 
Torsdag den 6. oktober 2022 kl 13-16 
Torsdag den 15. december 2022 kl 13-16 

Netværksdag:
Torsdag den 8. december 2022 kl 14-16 

Forløbet er gratis, da Fonden For Entreprenørskab har givet midlet hertil.

Målgruppen

Lærere, pædagoger og ledere, der er ønsker viden og inspiration til kulturelt og socialt iværksætteri, er nysgerrige på at undervise på nye måder og ønsker at udvikle og evaluere nye undervisningsforløb.

Er du ikke i målgruppen?
Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer tildig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er ekskl. forplejning.

Celine Ferot Konsulent, dansk mellemtrin og udskoling, vurdering for læring og innovation
Morten Relster Pædagogisk konsulent i Innovation og Entreprenørskab
Karina Lund Kursussekretær
Se datoer

Forløb