KursKultur og e-Twinning

Kursus

Her har du mulighed for at få indblik i de mange muligheder der findes for at fremme mødet mellem danske og tyske skoleelever.

Tilmeld

Faglig indhold

Angela Jensen fra KursKultur og Lotte Tinsager fra eTwinning vil fortælle om erfaringer med og om mulighederne for at fremme et aktivt samarbejde mellem tyske og danske skoleelever på børne- og ungeområde

KursKultur vil fortælle om og hvad de kan tilbyde at hjælpe med i et eventuelt møde mellem danske og tyske skoleelever i grænseområdet

Du vil derudover også få et indblik i hvad KursKultur kan bidrage med af undervisningsmaterialer

Lotte Tingsager, lærer og eTwinning –ambassadør, vil fortælle om hvilke muligheder, der ligger i at møde og samarbejde med skolekasser online fra andre europæiske lande, hvor eleverne også lærer tysk som første eller andetsprog. Hun fortælle om konkrete eTwinning-projekter fra undervisningen, hvordan de kan kædes ind i årsplanen, og hvordan man kan starte op med små projekter og aktiviteter.

Udbytte
Få inspiration

Målgruppen
Tysklærere på mellemtrin og i udskolingen

Evt. historie og samfundsfagslærere

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. kaffe med brød og frugt.

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Charlotte Rasmussen Kursussekretær
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Tilmeld

Forløb