Madkundskab som valgfag

Kursus

Har du elever som skal til prøve i valgfaget madkundskab? Dette kursus forbereder dig på alle detaljer så du og dine elever er rustet og klar på bedste vis. 

Ingen holdstart

Madkundskab som valgfag

Fagligt indhold

Kurset vil bestå af information om afholdelse af prøven i madkundskab, samt vejledning og sparring på udarbejdelse af undervisningsbeskrivelse og prøvespørgsmål. Endvidere vil du som deltager på kurset opøve kompetencer til at agere som eksaminator og censor gennem praktiske øvelser. Der vil også blive mulighed for netværksdannelse.

Medbring computer og undervisningsdokumenter til madkundskab som valgfag (årsplaner, periodeplaner, læremidler, foreløbig undervisningsbeskrivelse, foreløbige prøvespørgsmål mm.)

Udbytte

Målet er at give deltagerne grundlag for at kunne afholde prøve i madkundskab som valgfag.

Målgruppen

Uddannede madkundskabs- og hjemkundskabslærere samt undervisere på erhvervsskoler, der skal føre til prøve i madkundskab som valgfag.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb