Matematik i 1. klasse? Kom godt fra start

Kursus

Har du været væk fra indskolingen i en periode eller er du nyuddannet matematiklærer? Få din værktøjskasse fyldt op med spændende praksisnær inspiration, samt konkrete værktøjer og ideer til undervisningen.

Se datoer

Få inspiration til matematikundervisningen i 1. klasse, så du får alle elever godt med fra start

Fagligt indhold

Dagene sætter fokus på talforståelse, regnestrategier, undersøgende matematik og evaluering i børnehøjde, samt bevægelse i undervisningen. Du vil blive opdateret på den nyeste viden om elevers talforståelse og udvikling af regnestrategier, således at du kvalificerer dine valg af materialer, metoder, aktiviteter og forløb.

Herudover får du ideer til planlægning af forløb. En mindre del af kurset vil også rette sig mod klasseledelse, hvor du vil få ‘fif og tricks’ til at skabe genkendelige strukturer i klassen. Vi vil også se på, hvordan du kan anvende konkrete materialer i den daglige strukturering af matematikundervisningen, og komme med ideer til, hvilke materialer, du for få resurser kan inddrage, så alle har mulighed for konkret støtte og visualisering til det daglige arbejde.

Du vil ligeledes få præsenteret relevante læremidler fra CFU’s samling til brug i din undervisning, og vi hjælper gerne med booking af materialer.

Udbytte

Du får viden om effektiv strukturering af dagligdagen og undervisningen i 1. klasse, inspiration til arbejdet med faget ud fra de fælles mål, samt kendskab til de nyeste læremidler på området.

Målgruppen

Lærere og pædagoger, som underviser i matematik i 1. klasse.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Bo Teglskov Kristensen Konsulent, IT og teknologi og matematik
Rikke Teglskov Konsulent, Matematik
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Se datoer

Forløb