Micro:bit 2.0 - ultra:bit supertaskforce

Kursus

På dette kursus arbejder vi videre med din micro:bit. Du vil lære hvordan du kan få den til at vande blomster, simulere energiproduktion med en vindmølle, bruge den som controller i Scratch, opsamle data, udvide den med breadboards og mange andre udvidelser. Kort sagt: Her er der mulighed for at udfordre alle, både elever og lærere.

Tilmeld kursus

Målgruppe
Undervisere der vil arbejde med programmering af micro:bit.

Formål
Få en introduktion til hvordan man kan arbejde med tilslutning af komponenter.
Få konkrete færdigheder i programmering af micro:bit.
Få konkrete færdigheder til hvordan du kan arbejde med elevernes designproces.

Indhold
Lær at bruge programmering og Micro:bit i din undervisning. Kurset er først og fremmest et hands-on kursus hvor du vil få stor indflydelse på indholdet, og på hvilket niveau der skal arbejdes.

Nu har vi de grundlæggende funktioner og principper i programmering af en micro:bit på plads ? nu skal det udvides. Efter kurset er du klædt på til at gå i gang med eleverne.

Vi skal også arbejde med hvordan man kan tænke programmering og micro:bit ind i flere fag, og så skal vi se på hvilke muligheder der er for at bruge udvidelser, blandt andet med materiale lånt hos CFU.

Måske deltager din klasse i Ultra:bit, så vil der på kurset være inspiration til hvordan i kommer videre med brugen i undervisningen.

NB. Medbring egen computer, og hvis du har det din egen micro:bit.

Anvendelse
Til inspiration og praktisk anvendeligt.

Forplejning
Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Tilmeld kursus

Forløb