Micro:Bit MasterClass - Byg ALT med Micro:bit og billigt tilbehør!

Kursus

For ganske få penge kan du bringe kreativ skabelse med teknologi op på helt nye højder - helt uden krokodillenæb og loddekolber! Best practice, plug & play, billigt tilbehør og de smarteste, gennemprøvede koncepter!

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

Breadboards, billigt tilbehør og best practice. 3 B’er der kendetegner denne inspirationsdag!

Du præsenteres for en overflod af billigt tilbehør til Micro:Bitten lige fra potentiometre og joysticks til LED skærme og UV sensorer! Med et repertoire af sensorer, motorer og andre input/output enheder, kan de digitale designprocesser for alvor få liv og eleverne kan skabe kreative digitale prototyper med afsæt i de bedste ideer.

Du præsenteres for få simple teknologiske og didaktiske grundkoncepter. Disse muliggør, at elektronik kan købes og bruges for næsten ingen penge og, at selv elever og undervisere uden erfaring med teknologi hurtigt kan komme i gang uden at skulle have undervisning i alt tilbehøret.

Dagen veksler mellem meget korte præsentationer og en række små udfordringer, hvor deltagerne selv designer og afprøver.

Indholdet udspringer af best practice og kan spare dig og dine skole for mange fejlkøb og mange udviklingstimer.

Velkommen til Micro:Bit MasterClass!

Målgruppe

Alle undervisere med interesse for teknologi og undervisning.

Formål

Formålet er, at deltagerne får viden om hvordan man let kan bygge næsten alt med en Micro:bit, så man for alvor kan understøtte elevernes designproces.

Anvendelse

Praktisk anvendeligt.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Ture Reimer-Mattesen Konsulent, IT og teknologi
Tilmeld kursus

Forløb