Micro:bit med udvidelser

Kursus

Få inspiration til, hvordan du billigt kan skabe et kreativt miljø omkring skolens Micro:bits, der gør, at eleverne kan skabe prototyper på næsten alle tænkelige idéer.

Se datoer

Supercharge skolens micro:bits med målrettede og billige investeringer

Fagligt indhold

Hvordan får man for alvor åbnet op for det kreative potentiale i micro:Bits? Hvordan undgår vi en masse fejlkøb? Hvordan kan vi skabe et kreativt miljø, hvor eleverne i langt højere grad lærer sig selv, at bruge input (f.eks. sensorer, knapper, kontakter) og output (f.eks. motorer, lys, lyd, skærm) når de har brug for det? Få inspiration og idéer til at få svar på disse - og flere andre udfordrende spørgsmål - på kurset.

Udbytte

  • Lær forskellige breakout boards at kende - eller byg dit helt eget!
  • Byg skolens lego samling sammen med micro:bit
  • Lær om breadboards og brug af sensorer og motorer.
  • Tilbehør: Få inspiration til indkøb af tilbehør (input/output) der tilsammen skaber den værktøjskasse, der for alvor tillader eleverne at tænke ud af boksen
  • Didaktiske modeller og materialer til designtænkning og programmering.
  • Hjælp til selvhjælp: Byg din egen ressourcesamling til eleverne, så de kan hjælpe sig selv når designprocessen ruller og alle grupper udviklerne forskellige prototyper.
  • Hands-on øvelser på grundlæggende teknologier.

Målgruppen

Lærere fra 4.-10.klasse

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Ture Reimer-Mattesen Konsulent, IT og teknologi
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Se datoer

Forløb