Motorik, leg og læring

Kursus

Få rygsækken fyldt op af lege og aktiviteter, der er motorisk velstimulerende og øger elevernes sociale, faglige og fysiske kompetencer.

Tilmeld

Gode lege og aktiviteter i idræt

Fagligt indhold

Kom og bliv inspireret! - Få rygsækken fyldt op af lege og aktiviteter, der er motorisk velstimulerende og øger elevernes sociale, faglige og fysiske kompetencer. Alle lege vil være direkte brugbare i undervisningen uden, at du først skal fremstille eller indkøbe en masse rekvisitter.

Børn, der er kropslig bevidste, udviser større overskud og evne til fordybelse og modtagelse af ny læring. Vi vil igennem en masse praksiseksempler give deltagerne i kurset rygsækken fuld af aktiviteter, der er motorisk velstimulerende og direkte brugbare i idrætsundervisningen - selvfølgelig med læringsmålene for øje. Vi har et bud på, hvordan aktiviteterne også kan overføres til såvel dansk- som matematiktimerne.

Det vil være muligt for kursustager at tilkøbe undervisningsmateriale udgivet af Bevægelseforlivet.dk. Materialet er udgivet som e-bøger, som kan bestilles direkte hos underviserne efter endt kursus. Som kursist tilbydes der ekstra en fordelagtig pris på 350 kroner pr stk. Læs mere på hjemmesiden bevaegelseforlivet.dk.

Kursisterne skal være fysisk aktive på hele kurset, derfor er det en fordel at være omklædt i idrætstøj.

Udbytte

På kurset vil du blive præsenteret for aktiviteter, de tager afsæt i:

  • Struktur/tillid
  • Indhold
  • Relation/tryghed

I kursusprisen er der til hver deltager inkluderet en e-bog Bevægelse for livet 1, 2, 3 eller skolen i hallen”

Målgruppen

Idrætslærere i indskoling 0.-2. klasse

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Niels Rebsdorf Konsulent, Billedkunst, idræt, madkundskab og musik
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld

Forløb