Naturfag: Fællesfagligt fokusområde - Fødevarer

Kursus

Dette kursus er for dig der godt kunne bruge inspiration til et fællesfaglige fokusområde, omhandlende fødevarer.

Tilmeld

Vi arbejder på tværs af biologi, geografi og fysik/kemi med emnet fødevarer.

Faglig indhold

Dette kursus er en opstart på et af de mulige fællesfaglige fokusområder, der kan undervises i, som et tværfagligt forløb mellem biologi, geografi og fysik/kemi. Emnet fødevarer indeholder mange muligheder for at lade eleverne arbejde både globalt men også lokalt.

På dette kursus vil du:

  • Få ideer til praktiske undersøgelser der kan udføres på egen skole
  • Inspiration til modeller. Også digitale.
  • Sparring til problemstillinger med et lokalt udgangspunkt.

Medbring egen computer og gerne egne problemstillinger og arbejdsspørgsmål, hvis du har arbejdet med emnet før.

Udbytte

  • Du vil blive inspireret til at lade eleverne arbejde med emnet fødevarer.
  • Du vil få eksempler på tekst/film/TV/modeller der kan bruges i din undervisning.
  • Du vil blive klogere på naturfagskompetencerne, og hvordan de bruges som en del af den fællesfaglige undervisning.

Målgruppen

Naturfagslærere i udskolingen

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe/the med kage.

Ole Andersen Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Ulrich Pedersen Dahl Konsulent, IT og teknologi og Naturfag
Karina Lund Kursussekretær
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Tilmeld

Forløb