Ordforråd i udskolingens sprogundervisningen

Kursus

Har du lyst til en eftermiddag sammen med dine sprogkolleger hvor der er fokus på sprog og ordforåd, så se med her.

Der vil være fokus på hvordan vi får vores elever til både at have et større ordforråd og også have en oplevelse af, at de faktisk udvikler et større og brugbart ordforråd og samtidig mærker fremskridt i deres fremmedsproglige udvikling.

Se datoer

Faglig indhold

Elsebeth Bechmann er mange årig gymnasielærer i tysk og vil i løbet af eftermiddagen give et blik ind i hvordan vi i sprogundervisningen i grundskolens ældste klasser kan arbejde med elevernes ordforråd så eleverne får et større og brugbart ordforråd. Der vil også være fokus på både tilegnelsen, opbygningen og vedligeholdelsen af elevernes ordforråd i fremmedsprogsundervisningen.

Udbytte

Få indsigt i hvordan dine elever i sprogundervisningen får et større og brugbart ordforråd og hvordan du systematisk kan arbejde med ordforråd.

Målgruppen

Engelsk- og tysklærere, der underviser i udskolingen.

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe m/brød og frugt.

Helle Serup Pædagogisk konsulent i tysk
Marianne Vincent Ancker Konsulent, Engelsk
Charlotte Rasmussen Kursussekretær
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær

Se datoer

Forløb